Hem > Kontakt os > Registrering af foredragsholdere

Registrering af foredragsholdere

Hej!

Tak, fordi du er interesseret i at blive en del af Taleforums netværk. Vi er altid på udkig efter nye foredragsholdere, mødeledere eller entertainere,

For at du kan være med, skal du registrere dig nedenfor.

BEMÆRK! Læs venligst det efterfølgende, før du registrerer dig. For du skal forberede en hel del materiale, inden du starter, og du kan ikke logge ind igen vha. linket for at foretage ændringer.

Ved registreringen beder vi dig om dine kontaktoplysninger, fem til syv referencer (mindst 5) og en salgspræsentation af dig selv og dit emneområde. Referencerne skal være personer, der har hyret dig som foredragsholder, mødeleder eller entertainer, deres navn, kontaktoplysninger og e-mailadresse.

Præsentationen skal Taleforum kunne bruge, når vi anbefaler dig til vores kunder. Linkene henviser til eksempler på andre foredragsholderes præsentationer. Brug samme format: Din karrieres højdepunkter, emneområderne og så en tekst, hvori du beskriver dig selv og dit foredrag/din forestilling.

Du er logget ind i tre timer, hvis du ikke selv logger ud. Så husk at logge ud, hvis du bruger en computer, andre også har adgang til. Du kan ikke logge ind igen og opdatere oplysningerne.

Hjerteligt velkommen!
Med venlig hilsen,
Taleforum


Fornavn Efternavn

Taleforum Danmark, Hammerensgade 1, 1267 København K. Tel: 70 20 33 90, E-post info@taleforum.dk

Sitemap