Jacqueline Dangoor Engdahl
Fotograf: Leif Engdahl

Entreprenör och filosofisk foodie

Jacqueline Dangoor Engdahl

Entreprenör, föreläsare och filosofisk foodie

I över ett decennium har Jacqueline har djupdykt inom mat, nya trender, kulturer, foodtech innovation och hur vi bäst skalar förändring för att få ett mer hälsosamt & hållbart livssmedelsystem.

Jacqueline Dangoor Engdahl är grundare av Cena Ventures, ett konsult & holding bolag inom foodtech där hon samarbetar med aktörer från regeringar, forskningsinstitut, start-ups, investerare, producenter, både i Sverige & världen över. Genom sitt arbete har Jacqueline byggt en unik kunskap tvärs vårt livsmedelsystem, med både trender, barriärer & innovationer.

Vi står inför en livsmedelskris å ena sidan & en innovationsdriven revolution å andra sidan. Varje dag röstar vi med vad vi äter och jag tror att de val vi gör.



Hon föreläser för att engagera fler aktörer i hur, vad & varför våra matvanor påverkar vår framtid både som individer & samhälle. Jacqueline inledde sin karriär inom livsmedel med fem år på ICA, först som ansvarig för strategi & affärsplanering och sedan ansvarig för ICA Växa, innovationshubben för växtbaserad & livsmedelsteknik. Jacqueline har en universitetsexamen i Bachelor of Science, Management (First class) från Bayes Business School i London och började sin karriär som strategikonsult i London, arbetade på Svenska Handelskammaren i New York, samt grundade redan 2013 ett Hydroponicsföretag via Enactus UK.

Pressbilder

Jacqueline Dangoor Engdahl

Jacqueline Dangoor Engdahl

Foodtechentreprenör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2